Nasza kuchnia to hołd dla lokalnych smaków i tradycji, jednocześnie otwarta na inspiracje ze wszystkich stron świata. Restauracje w Hotelu Belvedere to miejsca, w których tworzymy niezapomniane wspomnienia z kulinarnej podróży.
szalotka, piklowane grzyby shimeji, ogórek, majonez, prażynka z kaszy
salsa z jabłka i selera, mus z leśnych grzybów, piklowany burak, wędzona śmietana
moskol, konfitura z wiśni, puder z oscypka i boczku
moskol, sos calvados, żel z jabłka, karmelizowany por
ravioli, pappardelle z marchwi
żebro wędzone, ziemniak pieczony, oscypek
ciasto francuskie z mięsem, ser camembert, orzechy włoskie
ser tofu, piklowana dynia, jogurt wegański, prażone pestki dyni
krewetki, chorizo, szalotka, czosnek, zielona pietruszka
śliwka suska sechlońska, sos demi glace, ser regionalny, szałwia
risotto, piklowana dynia, jarmuż, parmezan
batat, sos z palonego masła, piklowana brukiew
kopytka, krem z borowika, karmelizowana pietruszka
polenta z makiem, puree z wędzonej szarej renety, sos z maślanki i białej czekolady, skorzonera
ziemniaki "baby" w maśle, kapusta zasmażana
ziemniaki puree z bekonem i szczypiorkiem, sos z zielonego pieprzu, smażone shimeji z jarmużem
boczek, konfitura z cebuli, ser pleśniowy, frytki stekowe
piklowana cebula, ser cheddar, sos ajvar, frytki z batata
kozi ser, burak pieczony, figa, piklowana brukiew, orzechy nerkowca
kurczak, boczek, sos cezar z anchois, grzanka, ser Grana Padano
biszkopt makowy, gruszka kompresowana, lody z rokitnika
moelleux kasztanowy, żelka truskawkowa, sos malinowy
krem czekoladowy, mus wiśniowy, puder z malin
lody waniliowe, żel truskawkowy
sałatka owocowa, sos owocowy, bita śmietana
Zapraszamy
Serdecznie zapraszamy do naszej Restrauracji pod Aniołem.
Alergeny:
Gl - zboża zawierające gluten tj. pszenica, żyto, jęczmień, owies, orkisz, kamut
J - jaja i produkty pochodne
R - ryby i produkty pochodne
Ml - mleko i produkty pochodne
S - seler i produkty pochodne
OZ - orzeszki ziemne (arachidowe) i produkty pochodne
Sj - soja i produkty pochodne
O - orzechy: migdały, orzechy włoskie, laskowe, nerkowca , pekan, pisatcjowe
G - gorczyca i produkty pochodne
Se - sezam i produkty pochodne
SO2 - dwutlenek siarki i siarczycy
Ł - łubin i produkty pochodne
Ml - mięczaki i produkty pochodne
Sk - skorupiaki i produkty pochodne
Aby świadczyć usługi na najwyższym poziomie, Serwis wykorzystuje pliki cookies zapisywane w pamięci przeglądarki. Szczegółowe informacje na temat celu ich używania, w tym przetwarzania danych dotyczących aktywności użytkownika oraz personalizacji reklam, oraz możliwość zmian ustawień plików cookies, znajdują się w Polityce prywatności. Klikając AKCEPTUJĘ WSZYSTKIE, wyrażasz zgodę na korzystanie z technologii takich jak cookies i na przetwarzanie przez TMS Spartaco Sp. z o.o., Al. Stanów Zjednoczonych 61, 04-028, Warszawa Twoich danych osobowych zbieranych w Internecie, takich jak adresy IP i identyfikatory plików cookie, w celach analitycznych i marketingowych (w tym do zautomatyzowanego dopasowania reklam do Twoich zainteresowań, mierzenia ich skuteczności oraz przetwarzania danych użytkownika dla celów analitycznych). Zmiany ustawień plików cookies oraz szczegółowe preferencje dotyczące zgód możesz dokonać w ustawieniach.